Informatii livrari si plata

Detalii plata:

  • Pentru produsele nepersonalizate, standard, plata se poate face la ridicarea de la sediul nostru, cash la livrare sau ramburs la curier pentru comenzile expediate caz in care dovada platii se face prin chitanta primita de la firma de curierat.
  • Pentru produsele personalizate, ca forma sau prin aplicarea de autocolante/gravuri/etc, plata se face avans 50% si restul la ridicarea de la sediul nostru, cash la livrare sau ramburs la curier pentru comenzile expediate caz in care dovada platii se face prin chitanta primita de la firma de curierat.


Pentru livrarea produselor conditiile se stabilesc de comun acord pentru fiecare comanda, nu se pot stabili termene exacte din cauza specificului produselor realizare de firma noastra, mai exact volumul si greutatea. Vom implementa in scurt timp modulul de asistenta Urgent Cargus care va calcula exact costul pentru expedierea produselor.

Conditii generale pentru expedieri prin masina noastra de livrari:

  • GRATUIT pentru Bucuresti si imprejurimi (maxim 10 km de la centura), pentru valoare comanda peste 1000 lei cu tva inclus
  • 40 de lei cu tva inclus pentru Bucuresti


Conditii generale pentru expedieri prin intermediul firmelor de curierat. Trebuie mentionat ca firma noastra NU este raspunzatoare pentru serviciile de expediere, acestea sunt realizate de firma de curier, noi doar facilitam accesul clientului la aceste servicii si ambalam cat de bine putem! Recomandam sa solicitati asigurarea produselor si sa ne cereti informatii despre frecventa aparitiei problemelor pentru produsul solicitat.

  • Ambalarea produselor se face in polistiren extrudat, pretul difera in functie de volumul total al comenzii, de exemplu pentru o urna donatii cubica de 30 cm este 10 lei cu tva inclus. 
  • Serviciile de transport se platesc catre curier, pe raspunderea acestuia.