Informatii livrari si plata

Detalii plata:

  • Pentru produsele nepersonalizate, standard, plata se poate face la ridicarea de la sediul nostru, cash la livrare sau ramburs la curier pentru comenzile expediate caz in care dovada platii se face prin chitanta primita de la firma de curierat.
  • Pentru produsele personalizate, ca forma sau prin aplicarea de autocolante/gravuri/etc, plata se face avans 50% si restul la ridicarea de la sediul nostru, cash la livrare sau ramburs la curier pentru comenzile expediate caz in care dovada platii se face prin chitanta primita de la firma de curierat.


Pentru livrarea produselor pretul transportului este estimat in functie de volumul si greutatea fiecarui produs. Pentru comenzile care contin mai multe produse pretul poate fi mai mic, caz in care va transmitem costul exact inainte de a trimite comanda. 

Conditii generale pentru expedieri prin intermediul firmelor de curierat. Trebuie mentionat ca firma noastra NU este raspunzatoare pentru serviciile de expediere, acestea sunt realizate de firma de curier, noi doar facilitam accesul clientului la aceste servicii si ambalam cat de bine putem! Recomandam sa solicitati asigurarea produselor si sa ne cereti informatii despre frecventa aparitiei problemelor pentru produsul solicitat.

  • Ambalarea produselor se face standard, in cutie carton cu folie bule sau ambalarea cu asigurare, caz in care se inlocuieste produsul daca sunt probleme la transport. 
  • Serviciile de transport se platesc catre curier, pe raspunderea acestuia.